Thuiskantoor

Ga thuis aan de slag in uw kantoor, in uw eigen comfortabele, ergonomische omgeving en geniet van de vele voordelen die thuiswerken biedt (sommigen zullen hier ook wel nadelen in zien, maar laten we positief blijven!). Of het nu gaat om privé- of professioneel gebruik, deze kleine investering biedt een zeer hoog rendement op het vlak van gezondheidskapitaal!

Kantoormeubilair

Van de compacte secretaire waarin uw printer terechtkan tot de ruime werktafel met kabelgoot; van de eenvoudige ladenblok tot de grote kast met schuifdeuren waarin uw hangmappen een plaatsje vinden; maar ook open en gesloten rekken… kortom, ons kwaliteitsvol meubilair groeit mee met uw bedrijfsactiviteit en is altijd even efficiënt. Zo kunt u doorgroeien zonder zorgen… tenminste dat wensen wij u van ganser harte toe!

Ergonomische kantoorstoelen

DE goede ergonomische kantoorstoel vinden is heel belangrijk. De stoelen die wij voor u uitkozen houden rekening met de nood aan lichaamsbeweging en voorkomen langdurige statische houdingen die kunnen leiden tot rugpijn en ander leed. En vooral : de constante bewegingen houden u alert… maar dat staat een korte relaxatiepauze af en toe zeker niet in de weg..


Totale uitverkoop...

...wegens stopzetting en dit tot zaterdag 28 september ‘s avonds.

Wij verdwijnen van het scherm, hier eindigt ons verhaal…. 

Ontdekken

Naturellement logo FR

Quai du Commerce 48 A
B-1000 Brussels
Tel.: +32 2 203 45 07
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

ECO-CHEQUES aanvaard in alle solidariteit

Op uw gezondheid... 450 m² meubelen om te zien en te voelen. Zeer natuurlijk voorgesteld zoals thuis. Meubelen, fauteuils, beddengoed... hier kunt u alles uitproberen. Het zal u niet meer loslaten.
Bovendien is er een verfhoekje waar we u helpen de meest ecologische oplossing voor uw muren en vloeren te vinden.

De showroom is open van dinsdag tot zaterdag, van 10u00 tot 18u30.
Metrostations IJzer en St.-Katelijne

Ontdek onze showroom