Living

Wat bedoelt men eigenlijk met « living » of « woonkamer » ? Deze woonruimte heeft een aantal functies tijdens onze wakkere periode. Het is een privéruimte die geen deel uitmaakt van de werkomgeving, zij vormt een thuis, een studio, een appartement, een huis… waar men zich goed wil voelen, alleen of omringd door familie of vrienden. Een ruimte waarin sommigen ook mensen willen ontvangen en die representatief moet zijn. De gebruikte materialen, de verlichting en de decoratie moeten ons een gevoel van welzijn en veiligheid bezorgen en vrij zijn van giftige stoffen.

De hedendaagse meubels die wij uitzochten beantwoorden aan al die criteria. Wij sparen geen moeite om oplossingen voor te stellen die inspelen op uw verwachtingen: halmeubels, boekenrekken van massief hout, kasten, hi-fi en televisiemeubels, comfortabele zitbanken en zetels… Functioneel, oogstrelend, comfortabel, zacht aanvoelend en heel gemakkelijk te onderhouden !

Halmeubels

De inkomhal vormt de overgang tussen buiten en binnen. Ze moet dan ook functioneel zijn, of het nu gaat om een traditionele inkom zoals vroeger of slechts een kleine gang. In de hal worden bezoekers verwelkomd en moet er ook bergruimte zijn, bijvoorbeeld een schoenenkast of bank… Niet eenvoudig ! In een kleine ruimte kunt u denken aan compacte wandkapstokken, spiegels die de ruimte groter doen lijken, schoenenkasten en banken. En als u niets aan de muur wenst vast te maken zijn onze losstaande kapstokmodellen een interessante oplossing.

Ontdek cubus

 

Modulaire meubels

Onze wandcomposities, boekenrekken en schabben voor uw hifi-installatie of tv bestaan uit modulaire elementen met standaardafmetingen die gemakkelijk ingekort kunnen worden, zodat ze perfect in uw interieur passen. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos : eenvoudige, sobere, houten rekken met een hedendaags design, die u kunt aanvullen met deuren en schuiven zorgen voor zowel functionele als esthetische combinaties. Alle elementen zijn gemaakt van duurzame, nobele materialen die garant staan voor de duurzaamheid van onze meubels.

Zitbanken en zetels

Comfort voor alles ! Al onze salons worden zorgvuldig samengesteld, van een verwelkomende hoekbank tot een extra zetel die overal zijn plaatsje vindt. Ze zijn gemaakt van sterke materialen en gebruiken « koude schuimsoorten » zonder giftige uitstoot. Al onze banken en zetels zijn bedekt met kwaliteitsvolle stoffen of leder. Sommige modellen bevatten geen chroom en zijn geschikt voor allergische personen. Zetels met een Scandinavisch design, met vintage of gedurfde hedendaagse look, zetels om in te relaxen of gezellig te discussiëren… in onze collecties vindt iedereen zijn gading !

Slaapbanken

Het is niet gemakkelijk om een zitbank te vinden die omgetoverd kan worden in een comfortabel bed en die toch de uitstraling van uw living, salon of zelfs uw home office niet verknoeit. Deze bedbanken zijn voorzien van een dunne of extra comfortabele matras en kunnen gemakkelijk opgengeplooid worden. Er zijn zelfs modellen met een vernuftig uitschuifbed dat zorgt voor een comfortabele oplossing. Kortom, bij ons vindt u een oplossing voor elke smaak!

Klein meubilair

Hier vindt u het originele stuk dat u zoekt, het kleine multifunctionele designmeubel dat in geen enkele categorie thuishoort en toch zo ongelooflijk praktisch is. Zo bijvoorbeeld dat kleine hedendaagse rek of dat wandmeubel van massief hout dat uw muur zo mooi bekleedt en waarin u uw opmerkelijke voorwerpen kunt uitstallen…


Totale uitverkoop...

...wegens stopzetting en dit tot zaterdag 28 september ‘s avonds.

Wij verdwijnen van het scherm, hier eindigt ons verhaal…. 

Ontdekken

Naturellement logo FR

Quai du Commerce 48 A
B-1000 Brussels
Tel.: +32 2 203 45 07
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

ECO-CHEQUES aanvaard in alle solidariteit

Op uw gezondheid... 450 m² meubelen om te zien en te voelen. Zeer natuurlijk voorgesteld zoals thuis. Meubelen, fauteuils, beddengoed... hier kunt u alles uitproberen. Het zal u niet meer loslaten.
Bovendien is er een verfhoekje waar we u helpen de meest ecologische oplossing voor uw muren en vloeren te vinden.

De showroom is open van dinsdag tot zaterdag, van 10u00 tot 18u30.
Metrostations IJzer en St.-Katelijne

Ontdek onze showroom